Comedy Cluj/ Recomandări pentru luni

Competiţii de scurtmetraje şi comedie cât cuprinde sunt propunerile pe care vi le lansează, luni, festivalul Internaţional Comedy Cluj.

Scurtmetraje studențești competiție – ora 14:00, Cinema Victoria
Comedy Cluj acordă o atenție deosebită și scurtmetrajelor studențești. Selecția 2014 prezintă 8 povești din Germania, Ucraina, Elveția, Belgia, Rusia și Franța, filme selecționate în prestigioase competiții internaționale: „Studii asupra isteriei”, „Abonatul”, „Bursa de valori” sau „Jaful” sunt doar câteva dintre ele.

Scurtmetraje competiție – ora 17:00, Universitatea Sapientia
Competiția scurtmetrajelor internaționale prezintă povești din Italia, Cipru, Canada, Norvegia, Austria, Franța, Germania și Grecia. Vizita unui tânăr la psiholog în încercarea de a-și îmbunătăți viața, cinci moduri de a muri, asaltarea armată într-o măcelărie, psihanalizarea relației dintre un om și o găină, prima zi de lucru într-o primărie, încercarea unui hoț de a-și câștiga existența, încurcătura produsă de pierderea actului de identitate sau viața de după moarte a unui bărbat de 42 ani sunt doar câteva dintre comediile pe care le puteți descoperi în Competiția Internațională de Scurtmetraj.

Frank (regia Lenny Abrahamson) – ora 19:00, Cinema Victoria
Michael Fassbender este o apariție absolut surprinzătoare în lungmetrajul “Frank” regizat de Lenny Abrahamson. Fassbender interpretează un misterios și enigmatic muzician. Genial și excentric, ascuns sub un uriaș cap rotund cu trăsături pictate, Frank încearcă să țină în viață o trupă de muzică alternativă. Toate acestea până când Jon, o tânără speranță, face tot posibilul să salveze formația de la dispariție.

Soare în Leith (regia Dexter Fletcher) – ora 19:30, Universitatea Sapientia
Aflat la cel de-al doilea lungmetraj, regizorul și actorul Dexter Fletcher aduce în prim-plan povestea a doi foști soldați reîntorși acasă din Afghanistan. “Sunshine on Leith / Soare în Leith” – un film despre adaptare, dragoste și familie împachetat sub forma unui musical inedit cu celebrii The Proclaimers ce completează coloana sonoră.

În căutarea dragostei (regia Michael Winterbottom) – ora 20:30, Cinema Florin Piersic
Celebrul regizor al filmului „The Road to Guantanamo”, Michael Winterbottom prezintă povestea celebrului Paul Raymond, omul din spatele revistei Men Only. În 1958, Raymond deschide Revue Bar în Soho, un club privat în care este acceptată nuditatea. Barul devine un succes major și piatra de temelie a unui imperiu în Soho, ceea ce îi aduce lui Raymond titlul de cel mai bogat om al Marii Britanii în 1992.

Distribuie:

Postaţi un comentariu