Cluj-Istanbul, zboruri directe din iulie

Operatorul aerian Turkish Airlines va opera zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca –  Istanbul – Cluj-Napoca, începând cu data de 12 iulie 2016. Destinaţia Istanbul va fi operată cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, după următorul program:

Segment Nr. zbor Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Istanbul – Cluj-Napoca TK 1047 1-2-4-6 09:15 10:45
Cluj-Napoca – Istanbul TK 1048 1-2-4-6 11:40 13:20

Compania aeriană Turkish Airlines este membru Star Alliance, prima și cea mai mare alianță de companii aeriene din lume, încă din anul 2008. Asigurând a 4-a cea mai mare rețea de rute din lume, Turkish Airlines operează zboruri către nu mai puţin de 235 destinații internaționale din 113 țări, respectiv 49 destinații interne.

Zborurile vor fi efectuate către și de la Aeroportul Internațional Istanbul Atatürk clasat pe locul 11 la nivel mondial în categoria celor mai aglomerate aeroporturi, înregistrând în anul 2015 un trafic de 61, 8 milioane pasageri. La nivel european, Aeroportul Internațional Atatürk se clasează pe poziția a 3-a în categoria aeroporturilor de peste 25 milioane de pasageri, conform statisticii ACI Europe.

  „Legătura aeriană cu un hub internațional atât de important precum cel din Istanbul, oferă pasagerilor posibilitatea de a călători cu uşurinţă către orice colț al lumii. Apreciem decizia Turkish Airlines de a deschide această rută cu o frecvenţă de 4 zboruri pe săptămână și suntem convinşi de faptul că această destinație va fi primită cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi nu numai”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete accesaţi  acest link.  

Postaţi un comentariu