CFR va opri trenurile accelerat în Bonțida pe durata Electric Castle

Foto credit: Electric Castle Festival

Veste bună pentru participanții la Electric Castle. CFR Călători a anunțat că va suplimenta numărul trenurilor care vor efectua opriri la Bonţida pentru participanţii la festivalul organizat în incinta castelului Banffy. Este vorba despre trenurile InterRegio ale companiei, care vor avea programate opriri în gara Bonțida în perioada de desfășurare a festivalului, 18-22 iulie.

Reamintim că studenţii călătoresc gratuit cu trenul, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări. Altfel, prețul unui bilet de la Bucureşti Nord la Bonţida, cu tren InterRegio, clasa a 2-a, este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 lei. Pe distanţa Cluj Napoca – Bonţida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei, potrivit CFR Călători.

Comuna Bonţida, aflată la 30 km distanţă de Cluj şi la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401, care asigură legătura între Cluj Napoca şi nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de staţiile CFR Bonţida şi Răscruci.

Menționăm că, datorită lucrărilor efectuate în zonă, circulația trenurilor în gara Bonțida este restricționată la viteza de 15 km/h.

Distribuie:

Postaţi un comentariu