Atipic Beauty revine la Cluj

Magda Coman / Foto : Maria Man

Atipic Beauty revine pentru a doua oară la Cluj – Napoca, pe 20 octombrie. De această dată, modelele, însoțite de vedete locale, vor defila în cadrul centrului comercial din Gheorgheni. Doisprezece tinere licențiate, aflate în scaun rulant vor demonstra că frumusețea nu are limite, iar dizabilitatea nu te împiedică să îți urmezi visele.

Evenimentul este gândit de fotomodelul Magda Coman, care a suferit la rândul său un accident. Aceasta a locuit pentru o perioadă în Germania, unde i s-a oferit șansa de a-și continua cariera, chiar dacă nu a mai putut defila. Întoarsă în țară, s-a gândit că ar fi de bun augur să dezvolte acest concept și în România: moda pentru persoanele cu dizabilități. În acest mod a luat naștere Atipic Beaty, un eveniment emoționant, o adevărată lecție de viață, dar totodată, un show realizat într-un mod extrem de profesionist. Magda a înființat și o asociație, Open your Heart, care ca obiectiv principal promovarea imaginii persoanelor cu dizabilități.

Anya Marian și Magda Coman / Foto: Maria Man

Anya Marian și Magda Coman / Foto: Maria Man

Anul trecut, evenimentului susținut de Alin Gălăţescu a avut loc pe 30 octombrie, la Hotel Opera Plaza. Prezentarea de modă a fost una inedită, întrucât pe „podium” au defilat fotomodele în scaun cu rotile, însoțite de vedete autohtone, vizibil emoționate. Fetele au fost însoțite de Anya Marian, Roxana Iliescu, Roxana Nemeş, Viorica Macovei, Luciana Indre, Cristina Szekeli, Roxana Hulpe, Ramona Farcaş, Irina Gaşpar, Ornella Radiş, Teodora Cristurean, Mirela Constantin. În cadrul evenimentului Anya şi Roxana Nemeş au susținut câte un moment artistic.

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Anul acesta vor întreține atmosfera Aminda și Elena Gheorghe. Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Păsărin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu