Se redeschide magazinul de bricolaj de pe Aurel Vlaicu

După câteva luni de reorganizare, Leroy Merlin va deschide pe 19 februarie, la ora 08:00, cel de-al doilea magazin din orașul Cluj-Napoca. Este vorba despre fostul magazin Baumax de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182 cu o suprafață de 12.000 mp la care vor lucra circa 100 de angajaţi.

Potrivit reprezentanţilor companiei, este singurul magazin de bricolaj din Cluj care beneficiază de un Drive-In de 3.000 mp în care clientul intră cu mașina, încarcă marfă direct în mașină și plătește la casele special amenajate. 

Așa cum spuneam și în toamna anului trecut, la deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Cluj-Napoca, suntem bucuroși să devenim parte a unei piețe economice în plină ascensiune. Clujul devine un pol economic important al României, ce face concurență Bucureștiului, iar pentru noi deschiderea celui de-al doilea magazin în acest oraș reprezintă recunoașterea potențialului economic al acestei zone, care se va dubla in urmatorii 5-10 ani”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al companiei.

În prezent, în România, funcţionează 9 magazine ale acestei reţele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu