FRB a decis amânarea debutului în Liga Națională de Baschet Masculin

Foto: Dan Bodea

Consiliului Director al Federației Române de Baschet (FRB) a decis ca startul ediției 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, programat inițial în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie, cu organizarea unui turneu, să fie amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. Decizia a fost aprobată în unanimitate ca urmare a creșterii numărului de sportivi și oficiali infectați cu noul coronavirus din ultima perioadă.

Din cauza numeroaselor focare de Covid-19 anunțate de cluburile din țara noastră, FRB a decis, de asemenea, şi amânarea turneelor din Cupa României, atât la masculin, cât și la feminin. În cazul Cupei României la feminin s-a precizat că turneele vor fi organizate în perioada 2-4 noiembrie, ulterior urmând să aibă loc reunirea echipei naționale.

Consiliului Director al FRB a mai precizat că în toate cele patru competiții interne, Cupa României masculin și feminin şi Ligile Naţionale, cluburile au obligația să efectueze și să prezinte două testări cu rezultate negative, prima cu șapte zile înaintea intrării în turnee, iar a doua cu 48 de ore înaintea primului meci al fiecărei echipe.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu