Se mai și întoarce roata. Steaua – U-BT 84-74

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au început prost seria de meciuri din faza Top 6 a Ligii Naționale. Deși au avut un avans de 12 puncte, băieții lui Mihai Silvășan au cedat la final cu 74-84. Interesant este că U-BT a reușit în ultima vreme câteva reveniri extraordinare după ce fusese condusă la mai mult de 12 puncte. La București, alb-negrii au început bine întâlnirea și și-au adjudecat primul sfert fără probleme (scor 26-15). Au continuat să evolueze bine și în cel de al doilea parțial.

Chiar dacă disputa s-a mai echilibrat, tot U-BT a câștigat sfertul (21-20), iar la pauza mare ardelenii aveau chiar un avans de 12 puncte (scor 47-35). A urmat însă, repriza a doua și totul s-a dat peste cap. Steaua a încercat din răsputeri să reintre în meci, iar U-BT a făcut multe greșeli pe faza defensivă. Gazdele au fost ceva mai inspirate și au terminat sfertul al treilea în avantaj (20-15, dar oaspeții continuau să conducă la general (55-62). După aproape trei minute de joc din ultima perioadă, Steaua a trecut în avantaj (63-62).

Alb-negrii au replicat imediat și cele două echipe s-au succedat la conducere până în pe finalul întâlnirii când Steaua a reușit să se desprindă decisiv și s-a câștige confortabil meciul cu echipa campioană. ”A fost un meci pe care l-am jucat foarte bine în prima repriză, chiar l-am controlat, dar, după pauză, adversarii au ridicat nivelul de intensitate în apărare și noi am cedat inițiativa. Din punct de vedere fizic, nu ne-am bătut așa cum trebuia”, a declarat Silvășan, pentru site-ul oficial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu