Real Madrid-Bayern Munchen și Sevilla-Valencia, cap de afiș în semifinalele UCL și Europa League

Foto: DigiSport.ro

Dueluri de cea mai înaltă calitate în semifinalele celor mai tari competiții de fotbal din Europa, UEFA Champions League și Europa League. Astfel, meciurile care vor decide finalista UCL pun față în față Real Madrid, cea mai galonată echipă a competiției și Bayern Munchen, campioana în exercițiu, respectiv Chelsea Londra, echipa antrenată de Jose „The Special One” Mourinho și Atletico Madrid, formația care a eliminat surprinzător pe FC Barcelona încă din sferturile competiției

În semifinalele  UEFA Champions League s-au calificat Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea Londra și deținătoarea trofeului, Bayern Munchen. În cea de-a doua competiție ca importanță din Europa au avansat în această fază Valencia, Benfica Lisabona, FC Sevilla și Juventus Torino, echipă al cărei stadion va fi gazda finalei.

Prima parte a evenimentului care a avut loc la Nyon le-a avut în prim plan pe participantele din Europa League. Astfel, conform tragerii la sorți, în cele  două semifinale ale competiției se vor întâlni Sevilla-Valencia, respectiv Benfica Lisabona- Juventus Torino.

Semifinalele Europa League vor avea loc pe 24 aprilie (turul) şi pe 1 mai (returul). Finala este programată pe 14 mai. Câştigătoarea primei semifinale va fi considerată gazdă în ultimul act, astfel că, în cazul în care se va califica, Juventus va fi „oaspete” pe propiul stadion.

În ceea ce privește semifinalele UCL, acestea vor pune față în față Real Madrid și Bayern Munchen, respectiv Atletico Madrid și Chelsea Londra.

[stextbox id=”custom” caption=”UEFA Champions League, semifinale”]

Real Madrid – Bayern

Atletico Madrid – Chelsea

[/stextbox]

 

[stextbox id=”custom” caption=”Europa League, semifinale:”]

Sevilla – Valencia

Benfica – Juventus

[/stextbox]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu