Meciul stelelor din baschetul masculin, din nou la Cluj după 8 ani

La conferința de presă care a precedat evenimentul au participat (de stânga la dreapta) căpitanul lui U BT Mobitelco, Mihai Silvășan, antrenorul Sudului, Hristu Șapera președintele FRB, Horia Păun, președintele executiv al lui U BT Mobitelco, Mircea Cristescu și preșdintele Steaua Exim Bank, Virgil Stănescu, de asemenea selecționat în echipa Sudului (Foto: Dan Bodea)

All Star Game-ul baschetului masculin românesc revine la Cluj după opt ani. Spectaculosul eveniment va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” în cursul zilei de marți, programul urmând să cuprindă un meci al juniorilor, un All-Star Game al persoanelor cu dizabilități motorii, concursuri de aruncări de trei puncte, slam-dunk și mult așteptatul duel dintre selcționatele Nordului și Sudului, la care se vor întâlni cei mai buni baschetbaliști din Liga Națională, votați de fanii acestui sport.

Aglomerare de baschetbaliști spectaculoși zilele acestea la Cluj, unde se desfășoară ediția a XIII-a a All Star Game-ului la baschet masculin. De la main-event nu vor lipsi nici reprezentanții echipei care organizează evenimentul, U BT Mobitelco Cluj. Darius Hargrove, Cătălin Baciu și căpitanul formației, Mihai Silvășan, au fost aleși prin vot de către fani, Federația Română de Baschet și mass-media.

„Ne întoarcem la Cluj după opt ani cu o față nouă și încercăm să implementăm un nou concept pentru acest gen de eveniment. sunt convins că clujeni vor participa la acest eveniment prlin de surprize unde vor putea vedea cei mai buni baschetbaliști care joacă în România în acest moment”, a declarat președintele FRB, Horia Păun.

Hristu Șapera, antrenorul lui BCM U Pitești și unul dintre antrenorii reprezentantei Sudului s-a arătat impresionat de nivelul la care evenimentul a fost organizat și a promis fanilor un spectacol pe măsura așteptărilor.

„Sunt onorat și încântat să ma aflu la Cluj, un oraș al baschetului în care toată lumea iubește acest sport. acest eveniment va fi un real succes și din acest motiv. Totul mi se pare extrem de profesionist și sincer mă bucur să fiu aici. Vrem ca mâine să ne bucurăm de acest sport”, a promis Șaper care ulterior l-a „somat” în glumă pe Virgil Stănescu, selecționat în echipa Sudului, să se pregătească de antrenamente pentru a fi cât mai pregătit pentru meciul de marți.

SELECTIONATA NORD
1. William Franklin – CSM Oradea
2. Goran Martinic – BC Mureș
3. Zlatko Jovanovic – BC Timișoara
4. Milos Bojovic – CSU Atlassib Sibiu
5. Darius Hargrove – U-Mobitelco BT Cluj
6. Andrei Mandache – Gaz Metan Mediaș
7. Florin Popa – BC Timba Timișoara
8. Devon Austin – CSU Atlassib Sibiu
9. Daniel Dillon – CSM Oradea
10. Titus Nicoară – CSM Oradea
11. Mihai Silvășan – U-Mobitelco BT Cluj
12. Alexandar Mladenovic – BC Mureș
13. Catalin Baciu – U-Mobitelco BT Cluj
14. Bogdan Țibîrnă – CSM Oradea
ANTRENORI
Srecko Sekulovic (BC Mureș) și Cristian Achim (CSM Oradea)

SELECTIONATA SUD
1. Filip Adamovic – CSU Asesoft Ploiești
2. Gheorghe Balmuș – Concordia Chiajna
3. Alhaji Mohammed – CSU Asesoft Ploiești
4. Pankracije Barac – BCM U Pitești
5. Cezar Stănescu – BC Farul Constanța
6. Louis Darby Jr – Energia Rovinari
7. Levar Seals – SCM U Craiova
8. Adrian Guțoaia – CSU Asesoft Ploiești
9. Travis Bureau – SCM U Craiova
10. Cătălin Burlacu – CSU Asesoft Ploiești
11. Andrei Căpușan – SCM U Craiova
12. Ousmane Barro – BCM U Pitești
13. Gerald Lee – CSU Asesoft Ploiețti
14. Virgil Stănescu – Steaua CSM Eximbank București
ANTRENORI
Vladimir Arnautovic (CSU Asesoft Ploiești) și Hristu Șapera (BCM U Pitești)

În ceea ce îi privește pe preferații fanilor, votați de aceștia pe site-ul federației, următorii jucători vor lua parte la eveniment.

SUD
1. Filip ADAMOVIC (CSU Asesoft Ploiești)
2. Alhaji MOHAMMED (CSU Asesoft Ploiești)
3. Louis DARBY (Energia Rovinari)
4. Travis BUREAU (SCM U Craiova)
5. Ousmane BARRO (BCM U Pitești)

NORD
1. William FRANKLIN (CSM Oradea)
2. Darius HARGROVE (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)
3. Devon AUSTIN (CSU Atlassib Sibiu)
4. Titus NICOARĂ (CSM Oradea)
5. Alexandar MLADENOVIC (BC Mureș)

Wild-card pentru jucătorul lui U, Josh Sparks

All-Star Game-ul baschetului masculin românesc va avea loc în data de 15 aprilie, la Cluj, cu începere de la ora 14. Meciul Stelelor va începe la ora 19:00, în pauzele dintre sferturi urmând să aibă loc concursurile de aruncări de trei puncte și concursul de Slam Dunk, unde, potrivit președintelui executiv al U BT Mobitelco, Mircea Cristescu, ar putea fi invitat și unul dintre cei mai spectaculoși baschetbaliști din România, Josh Sparks. Acesta nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a participa la eveniment și potrivit regulamentului, nu va putea lua parte nici la concursuri. Cu toate acestea, Horia Păun a declarat că, având în vedere natura evenimentului, se pot face excepții de la regulament, astfel încât fanii să aibă parte de un spectacol complet.

De asemenea, Cristescu a mai declarat ca până la ora începerii evenimentului se așteaptă ca toate biletele disponibile să fie cumpărate de fani, care au plătit 50 de lei pentru un loc în partea superioară a tribunei și 100 de lei pentru tichetele aferente părții de jos a tribunelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu