Baschet/ ”U” BT Mobitelco, duel cu „urșii” de la Timba Timișoara

Foto: Dan Bodea

Formația de baschet masculin, ”U” BT Mobitelco, primește vineri, 25 octombrie, vizita celor de la BC Timba Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Startul partidei se va da la ora 19.00.

Ambele combatante se regăsesc în a doua jumătate a clasamentului, având un început de sezon destul de modest. Gazdele partidei de vineri se situează pe poziția a noua, cu un bilanț de două victorii și două înfrângeri. În etapa precedentă clujenii au pierdut pe terenul rivalilor de la CSU Sibiu, scor 73-61. De cealaltă parte, bănățenii sunt pe locul 12 cu o victorie și trei înfrângere. „Urșii” au fost învinși în etapa trecută de Energia Rovinari, pe teren propriu, cu scorul de 70-87.

În scurta istorie a întâlnirilor dintre ”U” BT Mobitelco și Timba Timișoara, cele două grupări s-au duelat de trei ori. De două ori în sezonul trecut, atunci când baschetbaliștii de pe malul Someșului Mic s-au impus în ambele confruntări, 71-60 la Cluj,  respectiv 95-72 la Timișoara. De asemenea, „studenții” și „urșii” s-au întâlnit și în presezonul acestei ediții de campionat, în 12 septembrie, la Cluj, meci în care elevii lui Dorin Pintea și-au adjudecat din nou victoria, la 19 puncte diferență, 93-74.

„Vom aborda meciul cu Timba foarte serios și vom încerca să ne spălăm din păcate după meciul cu Sibiul. Vom aborda meciul foarte serios, nu ne interesează problemele altor echipe, pe noi ne interesează doar echipa noastră, ne pregătim la fel ca la orice meci la victorie și vrem să jucăm cât mai bine”, a declarat tehnicianul ardelenilor, Dorin Pintea.

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu