PSD vrea să câştige mai multe primării clujene

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce îşi propune ca la alegerile locale din iunie să-şi îmbunătăţească scorul electoral şi să obţină un număr sporit de mandate de primar.

„Acum avem în judeţ 23 de primari ai PSD şi ne propunem ca la alegerile locale să obţinem cel puţin 25 de mandate de primar în judeţul Cluj. De asemenea, ne propunem să obţinem cel puţin 13-14 mandate de consilieri judeţeni, ceea ce ar însemna un scor electoral pe judeţul Cluj de cel puţin 30%”, a menţionat Remus Lăpuşan.

În judeţul Cluj există 80 de unităţi administrativ teritoriale, cinci municipii, un oraş şi 74 de comune.

Remus Lăpuşan a mai spus că PSD şi-a desemnat candidaţii pentru funcţiile de primar şi consilieri locali în 62 de unităţi administrativ-teritoriale clujene, urmând ca la restul primăriilor să fie desemnaţi în perioada imediat următoare.

Din partea PSD, pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca va candida deputatul Aurelia Cristea. La Primăria Turda va candida Cristian Matei (preşedinte de organizaţie şi consilier judeţean), la Câmpia Turzii va candida Radu Hanga (primar în funcţie), la Dej va fi Costan Morar (primar în funcţie), la Gherla Ioan Neselean (viceprimar şi preşedinte de organizaţie), iar la Huedin Marius Fărcaş (preşedinte de organizaţie).

Postaţi un comentariu