Horoscop 17-24 iulie

Rac. Deși sunteți foarte prins în tot ceea ce faceți, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor apărute. Aveți ambiția să mergeți până la capăt, cu toate că pot apărea unele obstacole greu de trecut.

Leu. Va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai grele în această perioadă, dar treptat lucrurile intră în normal. Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă care vă schimbă anumite priorități. Sentimental nu trebuie să vă faceți griji sau gânduri.

Fecioară. Selectaţi-vă prioritățile şi puneţi-vă în ordine lucrurile, altfel s-ar putea să vă încurcați din cauza multor probleme ce vă stau pe cap. Undeva, la o întâlnire, s-ar putea să vă remarce o persoană interesantă, de sex opus.

Balanţă. Lucrurile parcă încep să meargă mult mai bine decât aţi îndrăznit să vă imaginaţi. Veţi avea dreptate atunci când continuaţi ceea ce deja aţi început. Totuși căutați să nu vă sacrificați tot timpul liber pentru interesele materiale.

Scorpion. Aveți o dorință intensă de schimbare. Urmează o perioadă bună, poate chiar favorabilă să demarați o nouă afacere, sau să luați o decizie majoră pentru viitorul dumneavoastră. Nu vă lăsați infuențat, negativ, de anumite persoane.

Săgetător. Aveţi grijă pentru că există riscul să vă confruntaţi cu niște probleme care vă dau dureri de cap. De aceea, este de preferat să nu intrați în diverse polemici sau discuții inutile cu anumite persoane. Urmează ca acasă, să petreceţi clipe plăcute, cu cei dragi.

Capricorn. Relaţiile cu colegii de muncă riscă să devină furtunoase, în urma unor bârfe care v-au ajuns la urechi. De preferat să nu fiţi prea severi, ci doar mai atenţi la ceea ce se discută. În viaţa sentimentală s-ar putea să apară anumite evenimente, neprevăzute.

Vărsător. Capacitatea dumneavoastră de concentrare va fi sub nivelul obișnuit, sunteți ușor obosit și nervos. Sunteți nevoiți să faceți câteva drumuri poate chiar cheltuieli neprevăzute, pentru rezolvarea unor probleme de familie.

Peşti. Astăzi veţi reuşi să aveţi o idee mai clară şi mai precisă asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Veţi dispune de toate mijloacele pentru a duce la bun sfârşit, planurile. Vă aflați într-o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale.

Berbec. Aveţi încredere în intuiţia dumneavoastră pentru că de data aceasta aveţi şansa de a alege drumul cel mai bun. În acest moment, nu este bine să contaţi pe ajutorul prietenilor pentru realizarea diverselor proiecte. Singur reușiți mai bine.

Taur. Multe lucruri pe care le-ați gândit și care vi s-au părut aproape imposibil de realizat, vor intra în viaţa dumneavoastră ca prin farmec. Puteți să vă aşteptați şi la o sumă de bani care apare pe neaşteptate. Sentimental vă bucurați de un moment excelent.

Gemeni. În această perioadă, luaţi lucrurile prea în serios. Puneți mult suflet în ceea ce faceți și sunteți dăruit total serviciului. În schimb în latura sentimentală lucrurile scârțâie un pic, motiv pentru care vă trebuie un pic de diplomație.

Postaţi un comentariu