„Fly&Share Cluj”. Aeroportul Internaţional Avram Iancu promovează atracţiile Clujului

Aeroportul Internaţional Avram Iancu a lansat, luni, un proiect prin care doreşte să promoveze obiectivele turistice şi culturale ale judeţului Cluj.

„Pentru toţi clujeni este un moment deosebit faptul că în acest an Clujul este Capitala Europeană a Tineretului. Noi am promovat şi până acum cu aeroporturile partenere. Astăzi lansăm proiectul Fly&Share Cluj prin care dorim să promovăm Clujul şi să împărtăşim tuturor celor care aleg ca punct de plecare sau sosire Aeroportul Internaţional Cluj atracţiile culturale şi turistice din zonă, dar şi potenţialul economic şi de afaceri oferit de regiune. De asemenea, proiectul vizează expansiunea şi dezvoltarea reţelei de rute ale aeroportului prin crearea de noi colaborări internaţionale cu statele care urmează a fi sărbătorite în cadrul campaniei”, a declarat, luni, cu ocazia lansării proiectului, directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Proiectul se va derula pe parcursul mai multor luni şi, printre altele, în cadrul acestuia vor fi marcate zilele naţionale ale mai multor ţări. Luni, cu ocazia lansării proiectului, a fost marcată Ziua Steagului Danez, sărbătoriră pe 15 iunie.

Campania „Fly&Share Cluj” va include elemente de promovare a Clujului în cadrul aeroportului, dar şi pe paginile web ale aeroportului clujean şi partenerilor săi.

David Ciceo a menţionat, printre altele, că, în prezent, aeroportul clujean are 23 de destinaţii din 11 ţări şi că numărul pasagerilor este în continuă creştere.

La lansarea proiectului au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, vicepreşedintele Vakar Istvan şi viceprimarul Gheorghe Şurubaru.


Publicitate

Postaţi un comentariu