Publicaţia Decât o Revistă lansează un număr special dedicat Clujului

Un nou număr al publicaţiei Decât o Revistă va fi lansat în această toamnă printr-un eveniment special organizat la Cluj-Napoca în data de 17 septembrie.

Numărul conține un dosar consistent dedicat Clujului în care sunt spuse poveşti importante ale oraşului. Lansarea revistei la Cluj va fi însoţită de spectacolul-experiment DoR Live care încearcă să ducă mai departe experiența citirii unei reviste: poveștile ies din pagină și intră pe scenă, cititorul nu mai e singur ci participă împreună cu alții. “Veţi trăi momente de lectură, muzică, dans, proiecţii video şi tot soiul de surprize”, promit organizatorii evenimentului. Întregul concept al evenimentului de lansare, DoR Live de Cluj, este construit în așa fel încât să aducă în lumina reflectoarelor oameni remarcabili ai orașului, care provin din diferite medii culturale. Prima ediție a DoR Live a avut loc în luna martie 2013 la Bucureşti.

Spectacolul de la Cluj-Napoca  va avea loc în Casa Tranzit, spațiu al Fundației Tranzit, cu începere de la ora 20.00.

Intrarea costă 20 de lei şi include un exemplar DoR #17, pe care publicul îl va primi la intrare. Biletul poate fi achiziţionat accesând linkul http://shop.decatorevista.ro/product/dor-live .

Postaţi un comentariu