Peste 170 de milioane de pași, la prima ediție a programului Walking Month

Competiția a durat o lunp de zile, timp în care participanții au „adunat” peste 170 de milioane de pași.

Prima ediție a programului Walking Month dedicat comunității clujene s-a încheiat cu realizări remarcabile. Cei peste 500 de clujeni înscriși în competiției și organizați în echipe au făcut, în total, peste 170 de milioane de pași, totul pentru o cauză nobilă. Cei mai merituoși dintre participanți au fost premiați în cadrul unei gale organizate de firma Betfair România.

Gândit inițial ca un program intern al unei firme, acesta s-a extins, mobilizând peste 500 de clujeni să meargă mai mult pe jos, dar și să ia parte, în același timp, la o faptă bună. La finalul competiției au fost contabilizați, folosind softul din brățările fiecărui participant, un total de 172.861.880 de pași.

Câștigători competiției au parcurs peste 3, 6 milioane de pași, în timp ce echipele de pe locurile doi și trei au parcurs aproximativ 2, 74 de milioane de pași, respective 2, 71 de milioane de pași.

„Noi, cei din cadrul firmei Betfair România am avut trei ediții interne. Anul acesta am dorit să deschidem această competiție spre comunitatea clujeană, iar răspunsul a fost peste așteptări. Cum ne-a venit nouă ideea? De fapt a fost ideea unui coleg. La fostul sediu aveam probleme cu locurile de parcare și ne-am tot gândit ce să facem pentru a rezolva această problemă. Inițial ne-am gândit să vină lumea la birou pe jos timp de o săptămână. Apoi, tot săpând am găsit acest eveniment, Walking Mounth. În Marea Britanie este o tradiție în acest sens. Astfel, mergând pe considerentul că un comportament se schimbă în 20 de zile, am spus să facem și noi evenimentul de o lună”, a explicat pentru Transilvania Reporter, Andreea Misaraș, organizatorul evenimentului.

Banii obținuți din taxa de participare vor fi donați în vederea dotării secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu