Parcul Central a primit certificat de excelenţă de la TripAdvisor

Parcul Central “Simion Bărnuţiu” a fost premiat cu Certificatul de Excelenţă în urma declaraţiilor şi evaluării vizitatorilor site-ului www.tripadvisor.com.
Distincţia este oferită numai obiectivelor turistice care se bucură în mod constant de recenzii favorabile din partea călătorilor care optează pentru postarea opiniilor şi impresiilor lor de călătorie pe site. Obiectivele turistice premiate cu astfel de certificate sunt promovate prioritar de către TripAdvisor.
Modalitatea de selecţie a locaţiilor de excelenţă este realizată pe baza unui algoritm care ia în considerare ratingul recenziilor vizitatorilor. Astfel, locaţiile vizate trebuie să îndeplinească standardele de rating ridicate stabilite de către Trip Advisor, numărul de recezii înregistrate şi calitatea acestora. Alte criterii luate în considerare seîincadrează la categoria popularitate.
“Câştigarea acestei recunoaşteri pentru Parcul Central din Cluj-Napoca la nivel mondial ne onorează şi este o recompensă pentru întreaga echipă care a participat la procesul de reabilitare din fonduri nerambursabile europene a acestui ansamblu-monument istoric. Le mulţumim tuturor vizitatorilor care s-au bucurat de timpul petrecut în Parcul Central şi au exprimat opinii favorabile pentru această destinaţie turistică şi de relaxare” a declarat primarul Emil Boc.
 “TripAdvisor este onorat să recunoască excelenţa acestei destinaţii turistice” a declarat Marc Charron, preşedintele TripAdvisor pentru secţiunea Bussines. “Decernarea Certificatului de Excelenţă le oferă tuturor titularilor, de peste tot din lume, recunoaşterea pe care o merită, bazată pe feed-back-ul celor care notează cel mai mult – utilizatorii acestora. Din Australia până în Zimbabwe, dorim să felicităm ospitalitatea de excepţie a destinaţiilor de excelenţă, care le oferă călătorilor ce utilizeaza Trip Advisor, experienţe de vacanţă plăcute”, a mai spus acesta.
TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume, având peste 260 de milioane de vizitatori unici pe lună şi mai mult de 150 de milioane de recenzii pentru diversele locaţii postate şi promovate pe site. Site-ul este accesibil în 39 de ţări, inclusiv China.

 

Postaţi un comentariu