Lord of The Dance a impresionat publicul clujean

eepurl.com

Peste 3.000 de spectatori au gustat din plin aseară show-ul Lord of the Dance-Dangereous Games, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Artiștii i-au impresionat pe clujeni cu deja celebrele dansuri irlandeze, dar și cu multe noutăți, de la costume, la fimări 3D care au alcătuit un decor de poveste.

Deși a început cu o întârziere de aproape de jumătate de oră, show-ul care a durat circa două ore, s-a bucurat de aprecierea publicului. Cel mai nou spectacol al companiei Lord of the Dance a oferit o abordare inedită în care s-au îmbinat coregrafia, costumele mai moderne cu efecte vizuale și lumini spectaculoase, proiecții holografice 3D care au creat o lume mitică și captivantă. Pentru noul show au fost păstrare și cele mai celebre părți din ”Lord of the Dance”.

Spectatorii au reacționat din plin la cele mai ”fierbinți” momente ale poveștii, lupta dintre bine și rău, la care de data aceasta au participat și dansatori-roboți, povestea fiind deja binecunoscută. Nu au lipsit momentele muzicale susținute de două violoniste care au încins sala cu ritmurile irlandeze și nici câteva piese interpretate de solista ansamblului, între care melodia care denumește acest spectacol, Dangerous Games.

Iar în final, pe scenă a fost prezent chiar Michael Flatley, într-o filmare în care celebrul dansator și-a demonstrat din plin virtuozitatea.

Dansatorii au fost aplaudați minute în șir de sala care s-a ridicat în picioare și au oferit spectatorilor un bis, cu cea mai antrenantă și spectaculoasă parte a acestui show.

Postaţi un comentariu