„Hai la o cafea”, campanie caritabilă desfășurată de studenți

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

A IX-a ediție a campaniei caritabile „Hai la o cafea” se va desfășura în perioada 8-11 decembrie 2014. Evenimentul este organizat de Facultatea de Istorie și Filosofie, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Scopul acestei campanii este de a strânge fonduri pentru studenții orfani și pentru cei care provin din centrele de plasament din cadrul UBB.

Acțiunile campaniei se desfășoară în parteneriat cu Asociația Studențească Philohistoriss, Asociația Studenților Secției de Marketing, Organizația Studenților Economiști, Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, Societatea Hermes și Teatrul RE-ACT.

Voluntarii campaniei vor oferi ceai, cafea, ciocolată caldă, semne de carte şi alte produse, tuturor celor care vor dori să facă o donaţie.

Anul acesta campania se desfăşoară în următoarele locaţii: sediul central al Universităţii Babeş-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu nr. 1), sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (str. Teodor Mihali nr. 58-60), sediul Facultăţii de Litere ( str. Str. Horea nr. 31), sediul Facultăţii de Sociologie și Asistență Socială (B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 128).

Fondurile strânse se vor împărți unui anumit număr de studenți, sub formă de cadouri, cupoane pentru cărți și bani.

Postaţi un comentariu