De pe Arena Națională pe Cluj Arena. Tabără de fotbal Juventus la Cluj-Napoca

Campioana Italiei vine la Cluj-Napoca pentru a pregăti pentru performanță tineri fotbaliști din România. Tabăra de fotbal JTC România – ediția Summer 2019 va avea loc în perioada 8-13 iulie 2019 la Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu”, baza sportivă a Universității Babeș-Bolyai. Sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 13 ani.

Ceremonia oficială de deschidere, urmată de un antrenament demonstrativ, se va desfășura pe stadionul Cluj Arena, pentru a le oferi copiilor o bucurie comparabilă cu cea de astă-iarnă, când micuții fotbaliști au avut ocazia de a păși, cu emoție, pe gazonul Arenei Naționale.

Copiii vor avea parte de 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus, cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din Italia. Este vorba de antrenori de la Juventus Academy, care contribuie la pregătirea viitoarelor talente care vor îmbrăca tricoul bianconero.

Ei vor primi echipament sportiv original Juventus Torino, o minge adidas, un rucsac Juventus și tricouri polo pentru activitățile de recreere etc. Portarii beneficiază de un KIT special.

Organizatorii asigură masă de prânz, gustări și apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament, supraveghere de specialitate și asigurare medicală pe toată durata taberei.

Între antrenamente, vor fi organizate activități de recreere și socializare. De exemplu, se poate opta pentru cursuri de limba italiană pentru sportivi.

Tabăra se încheie cu o ceremonie de închidere și acordare de diplome.

Luigino Pellegrini: „Sunt mândru că venim cu tabăra de fotbal la Cluj”

Tabăra de fotbal JTC România este un stagiu de pregătire Juventus, adus în țara noastră de Luigino Pellegrini, fost agent al lui Roberto Baggio.

Sunt mândru că venim cu tabăra de fotbal Juventus la Cluj. Am avut în primele două tabere, care s-au desfășurat la București, mulți copii talentați din Transilvania, foarte apreciați de antrenorii italieni. Ne-am gândit că ar fi foarte frumos ca, de data aceasta, să aducem tabăra în inima Transilvaniei”, a declarat Luigino Pellegrini.

Până acum, s-au desfășurat în România două tabere de fotbal Juventus Torino, ambele în București: JTC România – ediția Winter 2019, respectiv JTC România – ediția Summer 2018. În total, la cele două tabere de fotbal au participat 180 de copii. Cei mai mulți au fost din București, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași, Brăila, Hunedoara, Constanța, Bacău, Pitești, dar au venit și copii din SUA (Chicago), Canada (Toronto), Dubai și Venezuela.

Postaţi un comentariu