„Crăiasa Zăpezii” revine pe scena Teatrului „Puck”

Teatrul de Păpuși „Puck”prezintă duminică, 17 ianuarie, de la ora 11:00 și 12:30, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”.

Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial, atât la propriu cât și la figurat. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire.

Renul Kariboo, un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii, dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Prima reprezentație a spectacolului „Crăiasa Zăpezii” a avut loc chiar acum trei ani, pe 13 ianuarie 2013. De atunci, în fiecare iarnă, piesa este reluată cu succes pe scena teatrului „Puck”.

Basmul lui Hans Christian Andersen este regizat de Traian Savinescu, care a realizat și sound-ul și light design-ul. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Călin Mureşan, Andra Ştefan, Iulia Dinescu, Andreea Bolovan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video de Gaal Csaba și sculptura de Florin Marin.

Vârsta recomandată: 4+

Postaţi un comentariu