Compania de Apă se va muta în curând în sediu nou

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Noua clădire în care să urmează funcţioneze Compania de Apă Someş S.A.(CASSA) se apropie de finalizare, stadiul fizic al lucrărilor depăşind deja 75%. Autorităţile judeţene estimează că într-un interval de maxim câteva luni compania să se mute în noul sediu.

Scopul principal al construirii noii clădiri este acela de a crea un spaţiu unic pentru interfaţa cu clienţii, inclusiv un spaţiu adecvat pentru activităţile de tip front-office. În acest fel, activităţile cu clienţii vor fi derulate, în general, la parterul noii clădiri, în timp ce restul spaţiului va avea destinaţia de birouri ce vor reuni într-un singur loc cât mai multe activităţi care în acest moment sunt dispersate, respectiv spaţii de lucru care să corespundă estetic şi funcţional nevoilor companiei.

Necesitatea acestei noi clădiri este justificată, în principal, de faptul că spaţiile de birouri şi interfaţă clienţi în care Compania îşi desfăşoară activitatea încă de pe vremea când Regia Autonomă Judeţeană Apă Canal (RAJAC Cluj) deservea doar municipiul Cluj-Napoca şi 20 de localităţi rurale din judeţul Cluj nu mai asigurau nici activitatea corespunzătoare pentru un număr mult mai mare de personal, nici condiţiile minimale de primire şi de interacţiune cu clienţii unei companii care în prezent deserveşte nu mai puţin de opt  municipii şi oraşe şi peste 200 de localităţi rurale din judeţele Cluj şi Sălaj. De asemenea, o parte a compartimentelor ce îndeplinesc rolul de interfaţă în relaţia cu clienţii aferente sediului central din Cluj-Napoca erau dispersate în câteva clădiri, fapt ce făcea ca accesibilitatea populaţiei să fie destul de dificilă.

Stadiul fizic de execuţie a lucrărilor a trecut de 75%, în prezent lucrându-se la finisajele şi  dotările interioare. Totodată, urmează ca şi exteriorul clădirii să intre în lucru pentru finisaje şi să se realizeze dotarea cu echipamente, respectiv centrala, sistemele de filtrare a aerului, chiller etc.

Contractul de lucrări în valoare de 9.354.248 lei a fost încheiat cu Napoca S.A., finanţarea realizându-se din sursele proprii ale Companiei de Apă Someş. 

Postaţi un comentariu