Mircea Man: Nu poţi fi preşedintele PDL Baia Mare dacă prezenţa ta e întâmplătoare în oraş

Mircea Man / Sursa foto: informatia-zilei.ro

Preşedintele PDL Maramureş, deputatul Mircea Man a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă cu interes alegerea unui nou preşedinte al organizaţiei municipale Baia Mare, însă nu va sprijini un un candidat ce ajunge în Baia Mare doar ocazional.

‘Nu pot fi de acord ca, la funcţia de preşedinte al PDL Baia Mare să candideze un domn care ajunge ocazional, pe la sfârşitul săptămânii în oraş, un domn care îşi ţine conferinţele de presă pe la hotelurile Carpaţi şi Maramureşul. Nu poţi fi preşedinte şi nu poţi să conduci organizaţia dacă prezenţa ta e una întâmplătoare prin judeţ, ‘ a spus Mircea Man.

Preşedintele PDL Maramureş a mai precizat că alegile pentru un nou preşedinte al organizaţiei municipale, dar şi pentru şefia celei judeţene, vor avea loc în cadrul calendarului stabilit anterior.

Senatorul democrat-liberal, Ciprian Rogojan a anunţat că intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al PDL Baia Mare, avându-l contracandidat pe consilierul judeţean şi omul de afaceri, Felician Cerneştean.

El nu a putut fi contactat pentru a-şi expune punctul de vedere privind alegerile din PDL Baia Mare.

Funcţia de preşedinte al PDL Baia Mare a rămas vacantă după ce Mariana Pop, schimbată din funcţia de inspector şef al ISJ Maramureş, s-a retras din partid şi, prin urmare, şi din această funcţie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu