„Meci” între suporterii „U” și jandarmi înainte de derby-ul Clujului. Live text

Fanii „U” dau foc unui steag cu însemnele echipei adverse.

Suporterii echipei de fotbal „U” Cluj au început să se adune pe Bulevardul Eroilor, locul de unde vor porni în obișnuitul marș de dinaintea derby-ului Clujului. Dacă unii suporteri au fost punctuali și au venit la ora stabilită, 16:00, alții s-au strâns inițial pe str. Piezisă, de unde au venit scanând împotriva CFR-ului.17:00 Fanii „U” au dat foc unui steag cu simbolurile echipei adverse, au pușcat mai multe petarde și scanează: „Arde Gruia!”, „Haide, haide, U!”, „Unitate națională!”7:15 Fanii încă nu au pornit în marș. Încearcă să îi determine pe clujenii care stau la terase să li se alăture. În momentul de față sunt peste 50 de suporteri pe Bulevardul Eroilor.

17:55 Fanii Universității Cluj tocmai s-au mai calmat după un veritabil „meci” jucat cu Jandarmeria Română. La un moment dat, unul dintre suporteri a aprins o fumigenă colorată. Jandarmii și-au făcut rapid apariția, după care s-a încins o bătaie între fani și oamenii legii. Unii suporteri au aruncat cu bere, alții au încercat să fugă. Jandarmii i-au imobilizat pe cei mai puțin disciplinați suporteri, trântindu-i la pământ. După câteva negocieri, spiritele s-au mai calmat, dar o parte din jandarmi au rămas de pază. Pe Bulevardul Eroilor sunt în acest moment aproximativ 10o de suporteri care scandează diferite lozinci, precum: „Cea mai urâtă meserie, e la Jandarmerie!”, „U” Cluj-Napoca!, „Haide „U”!

 

Jandarmii imobilizează unul dintre suporterii „U” Cluj.

Jandarmii imobilizează unul dintre suporterii „U” Cluj.

 

Fumigena de la care a pornit scandalul.

Fumigena de la care a pornit scandalul.

7:30 Suporterii au ajuns a stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. După ce au stat mai bine de o jumătate de oră în fața gardurilor, fiind întâmpinați de câinii jandarmeriei, acestora li s-a permis accesul, dar fără steaguri mari, spre nemulțumirea acestora. În acest moment a sosit și galeria echipei CFR, iar din ambele părți se aud înjurături. În timpul marșului spre stadionul, fanii s-au încăierat din nou cu jandarmii, dar „cearta” însoțită de câteva lovituri a durat puțin. Înainte de a porni spre Gruia, fanii Universității Cluj s-au certat între ei, ajungându-se la o bătaie ușoară. De această dată nu a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Dinu says:

    Extraordinara fapta, cata inteligenta, ce spirit universitar… dar, uitati-va la fetzele lor!

  2. Class says:

    Ce se te astepti de la niste maimute al caror singur progres e sa lege cateva cuvinte pentru o rima si sa faca nod la fular. Se vede pe ei ca sunt tigani in majoritate. Punga de seminte in buzunar si maimutareala. Cam astia is suporterii lui U

Postaţi un comentariu