Horoscop, miercuri, 27 octombrie

Berbec

Ai o mulţime de probleme de rezolvat, însă stai destul de bine cu energia lucru ce te avantajează. Singurele dificultăţi care pot să apară sunt de natură financiară. Preferabil să acorzi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Taur

Se pare că nu reuşeşti să-ţi respecţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Dimineaţa ai de făcut mai multe drumuri pentru casă. Este o zi bună pentru a rezolva o parte din problemele financiare ale familiei.

Gemeni

Ai multe idei, pe care vrei să le pui în practică. Îţi îndeplineşti o dorinţă mai veche, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Planurile de investiţii sunt favorizate astăzi. De preferat să petreci timpul liber cu partenerul de viaţă.

Rac

Azi te concentrezi exclusiv pe activităţi profesionale. Eşti prins cu multe responsabilităţi la serviciu şi parcă nu mai ai timp de nimic. Încearcă să nu neglijezi problemele sentimentale. Ocupă-te şi de problemele familiei.

Leu

Ai şanse să schimbi ceva în relaţiile sentimentale. După-amiaza te simţiţi în largul tău la o întâlnire cu prietenii, dar nu monopoliza discuţiile. Evită pe cât posibil in a susţine – în mod supărător – anumite puncte de vedere în contradictoriu cu o femeie!

Fecioara

Eşti hotărât să rezolvi mai multe probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă îţi acceptă iniţiativele. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente. Posibil să închei contracte şi să semnezi documente, dar cu prudenţă.

Balanţa

Acum este momentul să faci schimbările plănuite în casă. Nu ezita să ceri o mână de ajutor prietenilor şi rudelor. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu accepte ideile unei persoane mai în vârstă din familie referitoare la aceste schimbări.

Scorpion

Ai succes în afaceri. Preferabil să nu începi prea multe treburi deodată, pentru că rişti să se aglomereze prea mult timpul de care dispui. Cei din jur te apreciază pentru schimbările pe care intenţionezi să le faci. Ascultă, totuşi, şi de părerile altora.

Săgetător

Este o zi tocmai bună pentru a îmbunătăţi relaţiile sentimentale şi pentru planuri referitoare la viitor. Nu este recomandabil să semnezi astăzi documente oficiale. Evitată să iei decizii importante referitoare la afaceri.

Capricorn

Dimineaţă te întâlneşti cu o veche cunoştinţă care te invită la o petrecere. Preferabil să te ocupi mai mult de problemele sentimentale pe care le-ai cam lăsat deoparte. Încearcă să fii obiectiv şi să gândeşti în mod pozitiv.

Vărsător

Astăzi evita activităţile sau deciziile importante. Dacă ai ocazia să pleci într-o excursie cu partenerul de viaţă, nu ezita. O ieşire împreună îţi prinde bine, vă apropie mai mult. Un pic de modestie în atitudinea ta nu strică.

Peşti

Azi este o zi favorabilă succesului în relaţiile sentimentale dar şi în afaceri. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Împreună, posibil să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Preferabil să-ţi păstrezi realismul şi atitudinea pozitivă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu