Horoscop, miercuri, 18 decembrie

Berbec

Dispui de forţa necesară să duci totul la bun sfârşit, aşa că nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Orice vei întreprinde va necesita un efort mare şi timp îndelungat dar în final rezultatele te vor bucura. O veste de la un prieten te va determina să îţi schimbi planurile zilei.

 

Taur

Relaţiile cu cei din jur evoluează mulţumitor. Ai putea să îţi faci un nou prieten sau să îţi consolidezi vechile prietenii. Poţi miza pe sprijinul unei cunoştinţe mai vechi în cazul în care doreşti să rezolvi o problemă într-un timp scurt.

 

Gemeni

Din discuţiile cu prietenii afli tot felul de informaţii interesante, cărora nu ştii dacă să le dai crezare. Ar fi mai bine să le verifici, înainte de a crede tot ce s-a discutat. Nu te încăpăţâna să rezolvi singur toate problemele – un mic ajutor nu poate dăuna mândriei tale.

 

Rac

Nu încerca să îţi impui punctele de vedere în mod autoritar, pentru că poţi deveni nesuferit. Un schimb de replici te va indispune, dar nu pentru mult timp. Dacă nu vei fi mai atent la ceea ce faci, realaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora.

 

Leu

De cheltuieli nu vei scăpa, n-ar fi exclus să ai ocazia să faci o investiţie importanta. Ai de făcut o mulţime de mărunţişuri, care îţi iau mult timp, dar se pare că rezultatele vor fi mulţumitoare. Încercă să te relaxezi, practicând o activitate de divertisment.

 

Fecioara

Ai de alergat mult pentru a-ţi rezolva probleme gospodăreşti. Vei fi bucuros însă, căci vei face chiar mai multe decât ţi-ai propus. Din punct de vedere intelectual, randamentul tău este maxim. Ai putea lua decizii sau ai putea pregăti un examen.

 

Balanţa

Eşti cam obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient. N-ar fi exclus să pierzi sau să rătăceşti nişte acte. În familie vor fi discuţii legate de nişte bani. Unul dintre părinţi ar putea avea o nemulţumire. O activitate relaxantă te-ar putea ajuta la o mai bună dispoziţie.

 

Scorpion

Este foarte posibil să apară nişte probleme legate de acte. Vei avea o nemulţumire legată de cineva din anturajul apropiat, dar ar fi de dorit să laşi lucrurile să se rezolve de la sine. În plan profesional încearcă să dai dovadă de conştiinciozitate.

 

Săgetător

Colaborarea cu cei din jur te avantajează din toate punctele de vedere. Un prieten îţi va face o propunere ce pare interesantă, dar ai nevoie de timp să o studiezi. Dacă ai de gând să te implici într-o nouă activitate, înarmează-te cu răbdare.

 

Capricorn

Drumurile îţi vor consuma o mare parte a zilei, dar vei avea măcar satisfacţia de a rezolva o problemă importantă. Energia de care dispui îţi permite să faci chiar mai multe decât ţi-ai propus. Un prieten are o problemă de sănătate, iar sprijinul tău ar fi binevenit.

 

Vărsător

Discuţiile cu cei din jur te relaxează; atenţie totuşi să nu fii prea pisălog, deoarece ai putea deranja. Popularitatea de care te bucuri te va ajuta să depăşeşti cu bine această situaţie. Cineva din familie îţi va da un sfat, de care n-ar fi rău să ţii cont.

 

Peşti

Astăzi eşti cam impulsiv şi din acest motiv, rişti să te cerţi cu cei din jur. Relaţia cu aceştia va fi destul de tensionată şi cel mai bine ar fi să te relaxezi. Un prieten are nevoie de sprijin bănesc din partea ta şi n-ar fi rău să faci un efort să-l ajuţi.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu