Horoscop, luni, 11 noiembrie

Berbec

Încerci să faci haz de o anumită situaţie, pentru că nu vrei să recunoşti în fata unora ca ai un suflet sensibil. Vrei să laşi impresia că te menţii dur şi tare în orice situaţie, dar e doar o imagine de faţadă, care ascunde de fapt trăirile tale.

Taur

În loc să te ocupi de treburi mai plăcute pentru sufletul tău, ai de făcut tot felul de drumuri care te enervează. Nu toată lumea e atât de bună pe cât ţi se pare acum, deci ar fi cazul să fii mai precaut şi mai reţinut cu anumite persoane.

Gemeni

Fii mai precaut cu banii, pentru că e nevoie să iei unele măsuri mai drastice cu bugetul tău. Ai de ales între două opţiuni. Deşi ambele au câte ceva bun de oferit, totuşi trebuie să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele fiecărei variante.

Rac

Succesul tău va naşte multe invidii, dar nu trebuie să te poticneşti în criticile răutăcioase ale celor care-ţi pun reuşită la îndoială. Mergi mai departe cu capul sus, mândru de realizările tale, arătându-le tuturor că eşti cel mai bun.

Leu

Azi ţi se face dreptate sau primeşti exact informaţia de care era nevoie pentru a restabili echilibrul firesc într-o situaţie din care ai avut ceva de pierdut. Cel care a greşit va plăti, spre satisfacţia ta, mai ales ca nu te simţi vinovat de nimic.

Fecioară

Nu îţi place cum se amuză unii pe seama slăbiciunilor tale. Ceilalţi profită de bunăvoinţa ta şi te lasă numai pe tine să duci greul. E o lecţie să fii mai atent pe viitor în faţa cui merită prietenia adevărată şi în faţa cui nu merită.

Balanţa

Eşti îngrijorat de direcţia în care se îndreaptă planurile voastre comune, şi când vezi că şi alţii sunt la fel de pesimişti, începi să te îndoieşti că veţi mai ajunge vreodată la un rezultat bun. E doar un impas trecător, proiectul va demara din nou.

Scorpion

Ai început să visezi lucruri mari. Una e să faci planuri pe care le poţi atinge şi alta e să visezi la lucruri imposibile. Fii mai realist şi ţine cont de ceea ce poţi face acum, pentru că visele tale te duc pe o cale complicată.

Săgetător

Nu prea ai chef de nimic, de fapt ai pornit ziua şi săptămâna cu mult elan, dar dai piept cu un obstacol neprevăzut. Piedica apărută te pune pe gânduri. Eşti prea concentrat asupra acestui lucru şi scapi din vedere unele treburi mai importante.

Capricorn

Ai o atitudine contradictorie în faţa unui eveniment apărut acum. Pe de o parte te atrage şi vrei să te implicit, pe de altă parte prudenta ta caracteristica te opreşte. Ar fi păcat să ratezi totuşi o ocazie care pare să fie profitabilă.

Vărsător

Gândirea pozitivă şi încrederea absolută în reuşită te vor ajuta să ajungi mai repede la rezultate, dar totuşi nu ignora obstacolele neprevăzute. Ideea care îţi vine acum în minte va evolua către o reuşită, dar nu imediat.

Peşti

Ai toate şansele să ajungi la succes într-un timp foarte scurt. Apucă-te serios de treabă, implică-te trup şi suflet şi investeşte tot ce ai mai bun în tine. Numai aşa îţi poţi schimba complet perspectivele pentru viitorul tău.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu