Horoscop 11 – 18 iunie 2015

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Apar câteva probleme legate de colegii de serviciu care te nemulţumesc. Trebuie mare atenţie în relaţiile cu unii așa-ziși colegi care sunt invidioși și egoiști. Organizează-te mai eficient, încearcă să fii mai practic.

T aur (21 aprilie – 20 mai)

Încrederea te ajută să rezolvi o mulţime de lucruri, însă există şi riscul să uiţi de realitatea înconjurătoare. Atenţie la anumite probleme financiare, eşti prea încrezător în succes. Încearcă să fii mai afectuos cu persoana iubită.

G emeni (21 mai – 22 iunie)

Rezolvi nişte lucruri importante. La serviciu primeşti sarcini destul de dificile, dar te descurci. Încearcă să nu te superi şi să-ţi pierzi cumpătul. Relaţiile sentimentale nu trebuie neglijate, mai ales că pot apărea unele neînţelegeri.

R ac (23 iunie – 22 iulie)

Apare un proiect neaşteptat, care poate aduce o schimbare importantă. Încearcă să fii mai relaxat în relaţiile cu ceilalţi. Un pic de diplomaţie nu strică. Ai mai multă răbdare cu partenerul de viaţă, lasă ambiţiile şi încăpăţânarea.

L eu (23 iulie – 22 august)

Ai şanse să schimbi ceva la serviciu în bine sau să obții niște avantaje materiale. Intuiţia te ajută să iei deciziile corecte. În relaţiile sentimentale eşti prea visător, treci prin stări emoţionale care trebuie stăpânite.

F ecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai ocazia să faci o investiţie importantă pentru casă și familie. Încearcă să judeci lucrurile corect, nu sub un impuls de moment. Eşti un pic tensionat şi un sfat bun din partea unui prieten apropiat nu-ţi strică.

B alanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Problemele financiare continuă să fie apăsătoare. Te gândeşti la nişte oportunităţi de a câştiga bani, dar lucrurile sunt la început. Este posibil ca sfatul unui prieten să-ţi fie de mare folos. Sentimental eşti norocos.

S corpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti plin de energie, merită să termini tot ce ţi-ai propus. Problemele financiare te cam apasă. Este posibil să ai nişte discuţii contradictorii cu un coleg la serviciu. Încearcă să dai mai multă atenţie celor dragi.

S ăgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai şanse mari să prinzi un contract nou de colaborare sau un loc de muncă mai bun. Te simţi sigur pe tine şi te poţi baza pe intuiţie. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Mai multă atenţie cu cei dragi ar fi binevenită.

C apricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Apar o mulţime de probleme de rezolvat. Faci efortul de a înțelege lucrurile cât mai bine pentru a încerca să le rezolvi favorabil. Este de preferat să te consulţi şi cu partenerul de viaţă în luarea unor decizii.

V ărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Intuiţia te ajută să treci peste nişte probleme apărute neaşteptat. Apar nişte veşti interesante, pot fi chiar oportunităţi de afaceri sau investiţii importante. Simţi nevoia să te sfătuieşti cu cineva apropiat, de încredere.

P eşti (19 februarie – 20 martie)

În plan financiar nu stai grozav, dar este posibil să apară o variantă bună de câştig. Lucrurile nu funcționează așa cum vrei, nu dispera însă, efortul te ajută să obții ce dorești. Încearcă să te sfătuieşti şi cu persoana iubită.

Distribuie:

Postaţi un comentariu