Debut greoi pentru ”U” Olimpia Cluj în Liga Campionilor

Echipa feminină de fotbal ”U” Olimpia Cluj s-a impus la limită, scor 3-2, în meciul de debut din faza grupelor preliminare ale Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Mirel Albon a dispus de echipa galeză Cardiff Met Ladies, într-un meci disputat, marți, în Ucraina. Campioana Țării Galilor a deschis scorul în minutul 24 prin Naomi Clipston, după o gravă eroare în defensivă a clujencelor.

Olimpicele clujene, care din acest sezon joacă sub brandul ”U”, au alergat aproape 40 de minute după egalare. Abia în minutul 62 Mara Bătea a reușit să înscrie pentru 1-1, iar 10 minute mai târziu tot ea a trimis o minge înșelătoare în careul advers, galezele au respins până la Carp și jucătoarea clujeană și-a dus echipa în avantaj. Campioanele României nu au apucat să se bucure prea mult pentru că Phillips a restabilit egalitatea câteva zeci de secunde mai târziu.

La fel de rapidă a fost și replica fetelor de la ”U” Olimpia. Browne a marcat în minutul 74 și a stabilit scorul final al întâlnirii. Următoarea partidă pentru ”U” Olimpia Cluj în turneul din Ucraina este programată, vineri, contra campioanei din Malta, Birkirkara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu