Aproximativ 50 de PDL-iști au protestat împotriva noului Cod Rutier

PDL Satu Mare a scandat joi în fața Prefecturii împotriva codului rutier

Organizația județeană de tineret a PDL Satu Mare a organizat joi după masa un protest în fața Prefecturii, împotriva noului Cod Rutier care urmează să fie adoptat de către Guvern în următoarele zile. Aproximativ 50 de tineri democrat-liberali din Satu Mare, în frunte cu liderii organizației de seniori a PDL Satu Mare, au scandat în fața Prefecturii lozinci precum “Guvernul penalilor“, “Codul rutier- codul fiscal“, “Codul rutier- blocarea traficului“, “Vrem autostrăzi, nu amenzi“, “Pic și Poc, cei mai proști copii din bloc“, “Foaie Neagră ca și Fonta, dute culcă-te măi Ponta“.

Scopul organizării unei astfel de manifestări a fost, potrivit președintelui TDL Satu Mare, Adrian Cozma, stoparea abuzurilor din proiectul codului rutier.

Nu puteau lipsi de la manifestare nici jandarmii sătmăreni, care au încercat cumva să întrerupă organizarea acestui miting. Eforturile au fost în zadar, deoarece PDL-iștii nu au dat importanță intervențiilor acestora.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sebi says:

    un ziar penibil!!!mai mult de cat atat!!!super penibil!!!nu faceti bibe sapand si incercand sa faceti rau oamenilor!!!nu aveti dovezi dar incercati sa destabilizati tot ce se face bine in Satu Mare!!!pt ca sa facut,fata de Ileys e totusi mai bine!!!nu tin partea USL pt ca ma intereseaza sa fie bine ,nu cine conduce!!!dar PDL e chiar haios s amai aiba pretentii!!!ar trebui sa fiti corecti!!!dar sunteti exact ca si ceilalti!!!finantati de cine? si de unde?si cu oameni incompetenti la serviciu!!!niste ratati care si au gasit un loc de paparazzi ca foamea era la usa!!!fiti corecti si veti fii apreciati!!!sau la fel cum Govor are ziar Psd si voi sa va numiti Transilvania PDL si sa va iau pa ranga…..sunteti dupa un cotlet si dupa un pahar de apa….niste boschetari…..

  2. Chari says:

    Da de unde, erau 30 cu tot cu pancarde si fotografi.

  3. @sebi says:

    Sebi inaite sa mai postezi ceva, dute la SCOALA, nu vezi ca esti analfabet ?

Postaţi un comentariu