CFR Cluj / Victorie fără spirit pentru CFR

Rui Pedro (foto, în vişiniu) a marcat unul din cele şase goluri ale CFR-ului în victoria cu 6-1 împotriva celor de la Săgeata Năvodari / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj s-a impus într-o manieră categorică, dacă e să analizăm cifrele înscrise pe tabela de marcaj, la finalul jocului cu Săgeata Năvodari, ultimul din turul de campionat al Ligii I de fotbal. 6-1 înseamnă un galop de sănătate pentru orice echipă, nu şi pentru CFR, care ascârţâit în dese rânduri.

Victorie fără motivaţie
Puşi la zid mai mereu în ultima vreme, fie de conducerea executivă, fie de staful tehnic, sau de suporteri, CFR-iştii şi-au arătat clasa fără să impresioneze în meciul cu Săgeata Năvodar, un club creat pentru a exista un sezon în  prima divizie. Nicio clipă fotbaliştii din Dobrogea nu au dat senzaţia că ar putea încurca, calculele hârtiei, dar nici vişinii nu au părut dispuşi să facă spectacol.

Au jucat atât cât să-şi treacă în cont o nouă victorie şi trei puncte extrem de importante în clasament. Djokovic a deschis scorul încă din minutul 2, iar Maah a dublat diferenţa o jumătate de oră mai târziu. A punctat şi Rui Pedro (foto) înainte ca arbitrul să fluiere finalul primei reprize.

Imediat după reluare fosta mare speranţă a Clujului, Ciprian Deac a scris 4-0 pe tabelă, tot el avea să rateze o ocazie uriaşă în finalul jocului şi mai api să marcheze golul 5. Şi Camora şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 86.

Între timp Săgeata, rămasă în 10 jucători, a găsit resursele necesare să marcheze golul de onoare în minutul 65, prin Sorian. În concluzie a fost o infuzie de golaveraj şi cam atât. CFR acumulează 25 de puncte şi urcă pe locul 9 în clasament, dar e departe de ambiţiile patronului obişnuit să călătorească prin Europa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu