Baschet/ Mihai Silvășan: „Ne dorim să fim o echipă de temut”

Foto: Dan Bodea

Căpitanul echipei de baschet masculin ”U” BT Mobitelco, Mihai Silvășan, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că, toată lumea din angrenajul echipei își dorește ca numele grupării clujene să fie unul de temut, și să fie respectat.

”O echipă care se respectă cu adevărat și nu este în cea mai bună formă pe aruncări sau pe atac, trebuie să fie mai bună în apărare și trebuie să arate forță și când nu merg lucrurile așa cum trebuie în atac. Noi la asta ne dorim să ajungem”,  a declarat căpitanul Silvășan.

Baschetbalistul român a vorbit și despre duelul cu Energia Rovinari, spunând că nu este o altă posibilitate numai victoria. „M-am antrenat toată săptămâna la parametri normali și nu întâmpin nicio problemă. Energia este o echipă imprevizibilă, care se bazează mult pe jocul de tranziție, au pe pozițiile 1, 2 și 3 jucători americani și știm foarte bine ce înseamnă acest lucru, înseamnă joc de viteză, un joc pe tranziție în care probabil vor avea aruncări neașteptate, nu tot timpul logice, însă daca prind o zi bună pot să dea foarte multe puncte.” a încheiat Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu