Polițistul înjunghiat în capitală este sătmărean. Portretul-robot al atacatorului

Poliția capitalei a făcut public portretul robot al atacatorului

UPDATE 14.00 Poliţia a făcut public portretul robot al bărbatului care a înjunghiat sâmbătă dimineața un polițist, de origine din Satu Mare. “Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie a.c. în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1, 75-1, 80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri”. La data comiterii faptei, mai arată sursa citată, cel căutat purta geacă/hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis şi pantofi sport de culoare albă. Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să alerteze Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

UPDATE 12.00 Polițistul înjunghiat sâmbătă dimineața într-o stație de tramvai din București se află în acest moment internat într-un spital din capitală. Acesta a postat pe un site de socializare, în urmă cu aproximativ două ore, un mesaj: „Sunt ok“. Prietenii săi sunt foarte solidari cu acesta și postează încurajări peste încurajări de când au aflat de evenimentul neplăcut din viața acestuia.

Un polițist în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat sâmbătă dimineața, într-o stație de tramvai din Capitală. Bărbatul, originar din Satu Mare, era în timpul liber când a fost atacat. Acesta va rămâne câteva zile internat la spital, atacatorul provocându-i mai multe plăgi. Polițiștii au realizat déjà porterul robot al atacatorului. Oameni legii caută acum un tânăr blond de până în 25 de ani, cu o statură medie, în jur de 1, 75 metri. De asemenea, polițiștii au analizat şi imaginile surprinse de nişte camere de supraveghere în care se poate vedea agresorul când fugea de la locul faptei.

Sergiu Iacoş este originar din Satu Mare, dar este angajat la Secţia de Poliţie 20 din București. Acesta a fost înjunghiat ieri, 19 octombrie, în staţia de tramvai 41 din zona pieţei Crângaşi, considerată cu risc ridicat de infracţionalitate. Agresorul nu a fost încă identificat. Agentul se afla în timpul liber atunci când s-a produs tragedia, întorcându-se de la o petrecere. Starea poliţistului este stabilă, dar este internat la Spitalul Universitar din Capitală pentru îngrijiri. Potrivit unor martori, agresorul i-ar fi cerut victimei o ţigară, după care ar fi scos un cuţit şi l-ar fi înjunghiat pe poliţist în zona abdominală.

Sergiu Iacoş este din Satu Mare, a absolvit Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, după care a urmat Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Cluj. După finalizarea studiilor acesta a fost repartizat la Bucureşti şi este angajat la Secţia de poliţie nr. 20 din capitală.

Distribuie:

Postaţi un comentariu