Vor să le fure Coro(a)na

Foto: Dan Bodea

Victoria cu HC Zalău le-a dat aripi clujencelor de la „U” Jolidon. Elevele lui Horaţiu Paşca vor să pună mâna pe cele două puncte şi în duelul de mâine contra Coronei Braşov, echipă care şi-a anunţat candidatura la cucerirea titlului.

„Un meci extrem de important pentru noi, unul dificil, pentru că întâlnim o echipă valoroasă, care a realizat o campanie spectaculoasă de transferuri şi care şi-a declarat intenţiile de a se bate la titlu în acest sezon. Le respectăm, dar nu ne temem de ele, mai ales că venim după o victorie obţinută în deplasare. Sperăm să avem parte de o sală plină, să vină publicul să ne susţină la fel ca la Zalău”, a declarat Horaţiu Paşca.

Tehnicianul „studentelor” şi-a studiat cu atenţie adversara de mâine. „Corona are o linie de nouă metri puternică, un lot echilibrat şi o bancă de rezerve valoroasă. Are un joc în viteză şi două extreme de talie înaltă, dar la acest capitol stăm şi noi la fel de bine. Brădeanu e cea mai periculoasă, rolul ei e esenţial în echipa Braşovului, ea conduce tot jocul. Noi vom juca cu foarte mult curaj, vrem să câştigăm aşa cum am făcut-o şi la Zalău”, a anunţat Paşca. „Avem un moral bun după victoria de la Zalău, acest lucru ne va ajuta în meciul de mâine”, a completat Raluca Mihai.

„Vrem să-i răsplătim pe suporteri cu un succes pentru că au fost alături de noi la Zalău. Corona are jucătoare experimentate, dar nu ne e frică de ele. Am pregătit foarte bine meciul, sperăm să ieşim cu fruntea sus de pe teren”, Andreea Tetean

Partida “U” Jolidon – Corona Braşov are loc mâine, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, de la ora 15.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu