Volei/Două victorii și o înfrângere pentru CS Volei Municipal Zalău la turneul de la Cluj

Voleibaliştii de la CS Volei Municipal Zală se află în plină pregătire pentru o nouă ediţie de campionat. foto: sportulsălăjean.ro

Ocupanta locului trei în campionatul din sezonul trecut, CS Volei Municipal Zalău, este în plină pregătire pentru o abordare cât mai bună a noii ediții de campionat. Voleibaliştii de la CS au participat la finele săptămânii trecute la un turneu amical, la Cluj, competiţie la care au luat parte patru echipe inclusiv  CS Phoenix, o altă echipă din Sălaj.

Daca CS Phoenix Simleu Silvaniei a pierdut toate meciurile, nu la fel putem spune şi despre gruparea de la poalele Meseşului. Deşi au început cu stângul, Adrian Feher şi colegii au obţinut, în cele din urmă, două victorii.În primul meci, zălăuanii aiu fost învinşi de Dinamo Bucuresti, dar au avut o revenire de formă şi au câştigat partidele cu vicecampioana SCMU Craiova şi cu Universitatea Cluj.CS Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut atât meciul cu Dinamo Bucureşti cât şi cu SCMU Craiova, desi in ambele partide, simleuanii au avut o prestaţie bună şi în multe moment au jucat de la egal la egal cu mai valoroşii lor competitor.

Trofeul Cupa „Universitatea” a revenit echipei Dinamo Bucureşti după ce a învins în finală, gazdele turneului, Universitatea Cluj.
Elevii lui Aurel Vlaicu urmează să joace într-un nou turneu de pregătire, în perioada 26-28 septembrie, la Baia Mare, unde se va desfăşura “Turneul Explorări”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu