Voleibaliștii de la ”U” au câștigat duelul suferinței de la Timișoara. Fetele au fost partener de antrenament pentru Volei Alba Blaj

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de volei a CS Universitatea Cluj a câștigat primul meci din noul campionat, 3-1 la seturi, în deplasare cu UV Timișoara. În întrecerea feminină, trupa Lilianei Bogendorfer au admirat evoluția rivalelor de la Volei Alba Blaj în fața cărora au pierdut cu 0-3 la seturi.

Sfârșitul acestei săptămâni a programat majoritatea meciurilor din etapa a cincea a Dviviziei A 1 de volei, atât la masculin cât și la feminin. În întrecerea băieților Universitatea Cluj a obținut primul succces stagional pe terenul bănățenilor de la UV Timișoara.

Înaintea duelului direct cele două oponente erau la egalitate perfectă: zero puncte în clasament și aveau doar câte un set câștigat în partidele anterioare. Așa cum era de așteptat, meciul a fost echilibrat, între două echipe care au același obiectiv, evitarea retrogradării.

Câștig de cauză au avut alb-negrii clujeni care și-au adjudecat primul set la 23, l-au pierdut pe cel de al doilea la 20, același scor (25-20) înregistrându-se și în seturile trei, respectiv patru, dar în favoarea Universității Cluj, care obține astfel prima victorie a sezonului. Tot în întrecerea masculină Unirea Dej a fost învinsă cu 3-1 la seturi de Știința Explorări Baia Mare, pe terenul maramureșenilor.

La feminin Universitatea a primit vizita vicecampioanei țării, Volei Alba Blaj. Singurul obiectiv tangibil al clujencelor era câștigarea unui set. Oaspetele nu s-au lăsat impresionate de situația grea din clasament a echipei Lilianei Bogendorfer pe care le-au învins fără emoții, scor 3-0 la seturi (25-17, 25-11, 25-11).

Ultimul meci al etapei a cincea, Dacia Mioveni – ACS Volei Turda se joacă luni, de la ora 17:00 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe TVR 3. Echipa Cristinei Pîrv este ultima în clasament cu zero puncte și fără set câștigat în precedentele patru jocuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu