Volei / Volei Municipal Zalău s-a impus în derbiul Sălajului

Volei Municipal Zalău rămâne lider în Divizia A1 de volei masculin, după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Phoenix Şimleu Silvaniei

Etapa a IX-a a Diviziei A1 la volei masculin a programat derbiul Sălajului între SC Volei Municipal Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei. Victoria le-a revenit gazdelor care s-au impus cu scorul de 3-1 la seturi. Echipa din Zalău şi-a dominat categoric adversarul singura pată de culoare consemnându-se în setul doi, câştigat de şimleuani cu 26-24.

În rest a fost un galop de sănătate pentru fosta campioană a României care şi-a adjudecat seturile 1, 3 şi 4 la 15, la 13 şi la 10. În aceaşi etapă Unirea Dej s-a impus cu acelaşi scor, 3-1 la seturi, în deplasarea de la SCMU Craiova, iar Universitatea Cluj a cedat, cu 1-3, meciul disputat la Piatra Neamţ în compania echipei locale LPS.

Ştiinţa Explorări Baia Mare nu a jucat în această etapă. După 9 etape derulate din actualul sezon Volei Municipal Zalău este lider în clasment cu 24 de puncte, urmată de Tomis Constanţa (21 p), sălăjenii având, însă, un meci în plus disputat. Ştiinţa explorări Baia Mare şi Unirea Dej sunt vecine în clasament, pe locurile 5, respectiv 6, ambele acumulând câte 15 puncte. Cele două formaţii sunt departajate de setaveraj.

Pe ultimul loc în Divizia A1 continuă să stagneze voleibaliştii de la Universitatea Cluj care au înregistrat înfrângeri pe linie şi au un îngrijorător 0 în dreptul punctelor acumulate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu