Volei / Unirea Dej se luptă cu VM Zalău pentru un loc în semifinale

Volei Municipal Zalău a câştigat cu 3-1 manşa tur din sferturile Cupei României, cu Unirea Dej, dar returul va fi extrem de dificil pentru sălăjeni, clujenii având ca obiectiv calificarea în semifinale / FOTO: Dan Bodea

Manşa întâi din sferturile de finală ale Cupei României la volei a programat, miercuri, la Zalău, partida dintre echipa din localitate Volei Municipal şi Unirea Dej, încheiată cu victoria gazdelor, scor 3-1 la seturi. Evoluţia echipei clujene a fost una mai mult decât curajoasă, iar primul set a fost adjudecat de unirişti, scor 26-24.

Băgaţi în şedinţă şi amendaţi de conducerea clubului, după eşecul din campionat, scor 1-3 cu Explorări Baia Mare, voleibaliştii sălăjeni s-au descătuşat în setul doi însă, dejenii au reuşit să ţină scorul strâns şi au pierdut la 19. Sub aceleaşi auspicii s-au jucat şi seturile trei şi patru, câştigate tot de voleibaliştii din Zalău, iar Unirea aşteaptă returul de la Dej pentru a întoarce rezultatul şi pentru a prinde un loc în semifinalele competiţiei.

Marţi, în devans, s-a jucat meciul dintre VCM Piatra Neamţ – Ştiinţa Explorări Baia Mare, scor 1-3, şi maramureşenii sunt ca şi calificaţi în penultimul act al Cupei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu