Volei / Unirea Dej a ratat calificarea la turneul Final Four

Voleibaliştii de la Municipal Zalău au trecut greu de Unirea Dej în sferturile de finală a Cupei României / FOTO: Dan Bodea

Voleibaliştii de la Unirea Dej au pierdut dramatic meciul din sferturile de finală a Cupei României, scor 2-3 la seturi, în faţa formaţiei Volei Municipal Zalău. Învinşi în meciul tur de la Zalău, scor 1-3, jucătorii de la Unirea au început excelent partida din manşa a doua şi şi-au adjudecat primele două seturi, la 23 şi la 21.

În cel de al treilea ambele echipe au părut determinate să-şi adjudece setul, câştigat în cele din urmă de sălăjeni, la 18. Calificarea s-a pierdut practic în setul patru pe care cei de la Volei Municipal l-au câştigat greu, la 23, astfel că, ultimul set, care oricum nu mai conta în economia calificării a fost la îndemâna oaspeţilor care s-au impus cu 15-12.

În urma acestei victori Volei Municipal Zalău merge în turneul Final Four al Cupei României, etapă în care s-au mai calificat Tomis Constanţa, Dinamo Romprest Bucureşti şi Explorări Baia Mare. Turneul Final Four este programat în perioada 22 – 23 martie, locul de desfăşurare urmând a fi stabilit în următoarele zile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu