Volei / Unirea Dej a pierdut în Cupa României

Unirea Dej a pierdut manșa I din sferturile Cupei României, scor 1-3 la seturi, dar calificarea se va juca peste o săptămână la Dej

Echipa masculină de volei Unirea Dej a fost învinsă, luni seară, cu scorul de 3-1 la seturi, de Dinamo Bucureşti, în manşa întâi a sferturilor de finală a Cupei României. Clujenii au început foarte bine partida de la Bucureşti şi şi-au adjudecat primul set, cu 25-23.

Deloc surprinzătoare realizarea uniriştilor având în vedere jocul extrem de bun practicat de elevii lui Victor Lazăr. Au urmat momente de rătăcire a clujenilor şi Dinamo a profitat din plin reuşind să câştige celelalte trei seturi şi să ia, astfel, o opţiune importantă de calificare în semifinalele competiţiei. Returul este programat peste o săptămâna la Dej.

Interesant este că cele două combatante au disputat meciul cu numărul 4 în acest sezon. Prima disputa a avut loc în etapa a doua a sezonului regulat, la Dej, meci la capătul căruia Dinamoviştii s-au impus cu scorul de 3-0 la seturi. A urmat dubla din 16-imile Challenge Cup, 3-0 pentru Dinamo la Bucureşti, respectiv 3-1 la Dej, pentru Unirea. Până la sfârşitul sezonului regulat cele două formaţii se vor mai întâlni aşadar de încă două ori, returul din Cupă, şi meciul de campionat.

În cazul în care ambele formaţii vor termina sezonul în primele şase locuri ale clsamentului este foarte posibil ca Unirea şi Dinamo să-şi încrucişeze serviciile şi în faza play-off a campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu