Volei / ”U” Cluj s-a calificat la turneul final

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în turneul de la Cluj şi s-a calificat în final four-ul pentru accederea în Divizia A1 / FOTO: Dan Bodea

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au dispus cu scorul de 3-0 la seturi de CS Banatul Caransebeş, în ultimul meci al turneului din faza a II-a a play-off-ului de promovare în Divizia A1. „Studentele” au controlat jocul de la un capăt la celălalt şi au terminat întrecerea găzduită de Sala Sporturilor „Horia Demian” cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În precedentele partide ”U” s-a impus cu acelaşi scor, 3-0 la seturi, în faţa formaţiilor Medicina II Târgu Mureş, respectiv CSM Satu Mare. Într-un alt meci din cadrul turneului, disputat marţi, CSM Satu Mare a trecut de Medicina II Târgu Mureş, scor 3-0. Voleibalistele din Cluj şi cele din Satu Mare s-au calificat în faza finală a campionatului naţional pentru promovarea în prima divizie.

Ultimul turneu va fi organizat la sfârşitul săptămânii viitoare, într-o locaţie ce va fi anunţată zilele următoare. La competiţei vor participa Ştiinţa Miroslava Iaşi, CET Govora Râmnicu Vâlcea, CSM Satu Mare şi ”U” Cluj. Echipele clasate pe primele două poziţii vor obţine promovarea în Divizia A1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu