Volei / ”U” Cluj a retrogradat din prima divizie

FOTO: Dan Bodea

Echipa masculină de volei a CS Universitatea Cluj a pierdut, cu scorul de 1-3 la seturi, în faţa formaţiei CSM Agronomia Bucureşti, în meciul patru din faza play-out a Campionatului Naţional, Divizia A1 şi au retrogradat pentru al doilea an consecutiv din primul eşalon al ţării.

După primele două partide, disputate la Cluj-Napoca, scorul la general era egal, 1-1 şi sportivii pregătiţi de Romeo Lotei mergeau în capitală decişi să câştige cel puţin unul din cele două jocuri. În primul meci au fost aproape de o mare supriză revenid de la 0-2 la seturi însă, au cedat în decisiv şi abordau cea de a patra întâlnire optimişti.

Nu a fost să fie, iar din toamnă echipa ar trebui să evolueze în cea de a doua divizie a ţării, dacă nu vor „beneficia” încă o dată de retragerea vreuneia dintre formaţiile care vor obţine promovarea în A1, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut.

„Băieţii au jucat bine, au revenit spectaculos, dar din păcate arbitrii şi-au pus amprenta pe rezultatul final. Au fost cel puţin 4 mingi de set pe care le-au făcut cadou bucureştenilor, astfel că revenirea noastră a fost stopată. Din păcate nu mai avem ce face. Chiar dacă depunem o contestaţie, nu rezolvăm nimic. Este păcat pentru efortul băieţilor noştri”, a declarat Ovidiu Vasu, directorul CS Universitatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu