Volei / Ştiinţa Explorări, victorie categorică în prima etapă a Diviziei A1

Explorări Baia Mare a debutat perfect în Divizia A1, au învins la 0 pe CSM București / Foto Tania Purcaru

Știința Explorări a debutat cu dreptul în noua ediție a Diviziei A1 de volei masculin. Elevii lui Marius Botea au câştigat, cu un categoric 3-0, partida disputată pe teren propriu, în compania celor de la CSM București. În primul set, după câteva mingi de tatonare, gazdele s-au desprins de adversar destul de ușor, datorită în principal serviciilor bine plasate, şi au câștigat primul set cu 25-19.

În setul 2, băimărenii au început foarte bine şi au condus, cu 8-5, 12-6 şi 16-14, însă schimbările efectuate în sextetul bucureștenilor au dat roade și pe fondul de relaxare al gazdelor, CSM Bucureşti a preluat conducerea: 20-19. Marius Botea a solicitat al doilea timp de odihnă, iar elevii săi s-au “adunat” şi au reuşit să câştige în cele din urmă setul, cu 25-23.

Ultimul act a fost unul la discreţia băimărenilor, care au condus de la început până la final, câştigând ultimul set cu un categoric 25-14.“A ieșit așa cum ne-am dorit, dar au fost câteva momente ale partidei, în care jocul nostru nu a mers exact așa cum trebuie. Sâmbătă avem un meci mult mai dificil, în deplasare cu Dinamo, și acolo trebuie să încercăm să eliminăm greșelile pe care le-am făcut azi”, a declarat tehnicianul băimărenilor, Marius Botea.

Pentru Ştiința Explorări au evoluat: Suson, Păștean, Socaciu, Negrean, Răileanu, Țuțea, Tofan (libero), Veber și Moisa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu