Volei / Ştiinţa Baia Mare a dat lovitura la Zalău

Voleibaliştii de la Ştiinţa Explorări Baia Mare au produs cea mai mare surpriză a actualei ediţii de campionat în Divizia A1, impunându-se cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Volei Municipal Zalău / FOTO: Dan Bodea

CSM Ştiinţa Explorări Baia Mare a oferit surpriza etapei a XXI-a în Divizia A1 la volei masculin. Formaţia maramureşeană s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi în meciul disputat în deplasare, cu Volei Municipal Zalău.

Doar în primul set echipa oaspete a părut uşor de controlat, iar sălăjenii s-au impus relativ repede, cu scorul de 25-17. Ştiinţa Explorări şi-a adjudecat setul doi, la 19, după care gazdele au cedat iniţiativa, iar jocul a curs în favoarea băimărenilor care, s-au impus şi în cel de al treilea set, 25-20.

Ultimul act al întâlnirii a fost mai echilibrat, jucătorii de la Municipal Zalău înţelegând că este ultima lor şansă de a rămâne în meci. Maramureşenii păreau sigur de victorie la scorul de 21-16 însă, gazdele egalează, la 21, şi chiar preiau conducerea la un moment dat, scor 24-23 şi 25-24, însă Explorări Baia Mare a întoars scorul şi a produs surpriza etapei, câştigând cu 27-25 setul şi cu 3-1 meciul.

În cadrul aceleaşi etape Unirea Dej s-a impus, cu scorul de 3-0 la seturi, în confruntarea de la Bucureşti, cu CSM Agronomia, iar Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut, scor 0-3, partida de la Craiova, în compania formaţiei locale SCM U. Voleibaliştii de la Universitatea Cluj au stat.

În clasament lider se menţine Tomis Constanţa, cu 51 de puncte, urmată de Craiova, cu 46 de puncte şi Municipal Zalău, cu 44 de puncte. Ştiinţa Explorări Baia Mare este pe locul 5, cu 37 de puncte, iar Unirea Dej pe 6, cu 36 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu