Volei / Primul succes pentru voleibalistele de la ”U”

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au fost conduse cu 2-0 la seturi de CSM Lugoj, dar au întors rezultatul și s-au impus cu 3-2, obținând prima victorie de la revenirea în Divizia A1 / Foto: Dan Bodea

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au obţinut prima victorie de la revenirea în Divizia A1, scor 3-2 la seturi, în înfruntarea cu CSM Lugoj. Succesul este unul lăudabil în condiţiile în care echipa vizitatoare a început perfect partida şi şi-a adjudecat primele două seturi cu 25-22, respectiv 25-23.

Puţinii spectatori din Sala Sporturilor „Horia Demian” trăiau o senzaţie de deja vu, o eventuală înfrângere fiind probabil luată în calcul de majoritatea celor prezenţi la meci. Nu au fost de acord fetele lui Dănuţ Ciontoş. „Studentele” s-au mobilizat exemplar şi au revenit în joc de o manieră spectaculoasă.

Atente pe faza de apărare şi nimicitoare în atac voleibalistele de la Universitatea au mărşăluit în următoarele seturi pe care şi le-au adjudecat cu 25-13, 25-15 și 15-8 în decisiv. „La fel ca şi în meciul cu Dinamo am pornit mai greu, dar am avut tăria să trecem peste momentele de dificultate şi să obţinem prima victorie în Divizia A1, după mai bine de un an, timp în care a trebuit să o luăm de jos, din liga a doua”, a spus antrenorul Dănuţ Ciontoş, la finalul partidei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu