Volei / Echipele clujene de volei au pierdut primele meciuri din play-off

Voleibaliştii de la Universitatea Cluj continuă seria rezultatelor slabe, fiind învinsă categoric la Galaţi, de echipa locală Arcada, cu 3-0 la seturi / FOTO: Dan Bodea (arhivă)

Cele două echipe masculine de volei din Cluj calificate în faza play-off a Diviziei A1 au fost învinse în meciurile disputate în deplasare, la Galaţi, respectiv la Bucureşti. Universitatea a fost spulberată de Arcada Galaţi, scor 3-0 la seturi, clujenii nereuşind să facă măcar 20 de puncte în niciunul dintre cele trei seturi, adjudecate de gazde la 17, la 16 şi la 18.

La Bucureşti, Dinamo din localitate a dispus cu acelaşi scor, 3-0 la seturi, de Unirea Dej însă, ardelenii au evoluat curajos punând deseori în dificultate formaţia din capitală. 28-26 şi 27-25 au fost scorurile din primele două seturi, în favoarea dinamoviştilor, după care uniriştii s-au predat şi au pierdut la 12 cel de al treilea set.

Unirea şi Dinamo se vor întâlni în cel de al doilea meci miercuri, 12 martie, la Dej, în vreme ce Universitatea şi Arcada se vor lupta joi, 13 martie, în meciul 2, care le poate aduce dunărenilor calificarea în etapa a doua a fazei play-off. În această fază se joacă după sistemul “cel mai bun din 3 meciuri” şi se întâlnesc echipele de pe locurile 3-10, primele două, Tomis Constanţa şi SCM U Craiova fiind calificate direct în semifinale.

Tot în meciul 1 din play-off Ştiinţa Explorări Baia Mare a produs o nouă surpriză, învingând cu scorul de 3-1 la seturi, în deplasare, fosta campioană a României Volei Municipal Zalău. Şi Phoenix Şimleul Silvaniei a obţinut o victorie importantă, scor 3-0 la seturi, în meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei LPS Piatra Neamţ.

Distribuie:

Postaţi un comentariu