Volei Divizia A2/ CSM – ADEP Satu Mare la a doua victorie în campionat

CSM-ADEP Satu Mare a reuşit a doua victorie consecutivă în Divizia A2

CSM – ADEP Satu Mare a reuşit a două victorie consecutivă în campionatul Diviziei A2 de volei feminin după ce a reuşit să se impună cu un sec 3-0 (25-19, 25-22, 25-5!) în faţa celor de la CSU Oradea.

După o absenţă îndelungată de pe scena voleibalistică autohtonă iată că acest sport începe să prindă din ce în ce mai bine şi la Satu Mare. Încropită de la zero, echipa CSM – ADEP Satu Mare, care se confundă practic cu echipa care joacă şi în campionatul cadetelor, a reuşit să câştige într-o manieră debordantă în faţa “studentelor” de la CSU Oradea, formaţie care anul trecut juca barajul pentru promovarea în eşalonul superior.

Deloc impresionate de valoarea adversarelor, fetele pregătite de Adrian Pricop au dat o replică foarte tăioasă orădencelor, de care au dispus în toate cele trei seturi. Primele două au fost ceva mai echilibrate ( 25-19, 25-22) însă ultimul a fost dezastruos pentru oaspete, care au reuşit să facă doar cinci(!) puncte.

Antrenorul Pricop s-a arătat mai mult decât mulţumit de prestaţia elevelor sale şi crede că în doi-trei ani Sătmarul poate emite pretenţia la o echipă de primă ligă.

”Suntem o echipă tânără, majoritatea fetelor fiind cadete, însă ne caracterizează ambiţia şi dorinţa de afirmare. Până la urmă cred că acestea sunt atuurile noastre plus faptul că am evoluat în multe turnee interne şi internaţionale, iar asta se simte foarte bine în relaţiile de joc. Sunt convins că în doi-trei ani cu fetele putem să promovăm în Divizia A1.” ne-a declarat tehnicianul CSM.

Pentru sătmărence urmează adevărata probă de foc când în următoarele două etape se vor confrunta cu principalele candidate la promovare. Astfel în etapa a 3-a urmează să joace, în deplasare, cu CS Banatul Caransebeş pentu ca în etapa a 4-a să primescă replica, acasă, a celor de la CSU Cluj.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu