Volei / Derby la mijlocul clasamentului: Ştiinţa Explorări vs. VCM Piatra Neamţ

Explorări Baia Mare primește vizita celor de la LPS Piatra Neamș, altă dată o echipă care se lupta la titlul național

Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare va găzdui sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 17:00, meciul din etapa a treia a Diviziei A1 de volei, dintre Ştiinţa Explorări şi VCM LPS Piatra Neamţ. Partida va fi arbitrată de clujenii Tudor Pop şi Nicolae Cristea, în timp ce observator FRV va fi Vasile Duşa din Zalău.

Cele două echipe au avut un start identic în acest sezon, reuşind să câştige meciul de pe teren propriu cu 3-0, dar pierzând jocul din deplasare cu acelaşi scor. Băimărenii au învins gruparea CSM Bucureşti şi au pierdut acasă la Dinamo, în timp ce moldovenii s-au impus în faţa celor de la Phoenix Şimleu Silvaniei, dar au ăierdut în prima etapă, la Dej. Astfel, după primele două etape, Baia Mare şi Piatra Neamţ sunt vecine de clasament, ocupând locurile 5 şi 6, fiecare cu câte 3 puncte în vistierie.

În această toamnă, VCM Piatra Neamţ a mai disputat două partide oficiale, reuşind să elimine din Cupa României, în optimi, pe Phoenix Şimleu Silvaniei (3-1 şi 1-3, 16-14 în setul de aur).
De altfel, în sferturile de finală ale competiţiei, VCM LPS Piatra Neamţ se va întâlni din nou cu Ştiinţa Explorări, pe 26 februarie şi 5 martie 2014, returul urmând să se joace în Baia Mare.
În meciul de sâmbătă din campionat, băimăreanul Vlad Moisa va juca pentru prima dată împotriva fostei sale echipe, el transferându-se la Explorări, în această vară, de la VCM LPS Piatra Neamţ.

Distribuie:

Postaţi un comentariu