Volei A2 / După trei etape, CSM -CS ADEP Satu Mare lideră în campionaul ligii secunde feminine!

Antrenorul Adrian Pricop a închegat o echipă competitivă la Satu Mare

CSM – CS ADEP Satu Mare are un start fulminat de campionat, elevele lui Adrian Pricop reușind să obțină trei victorii din tot atîtea posibile în campionatul Diviziei A2.

Ultima ispravă a sătmărencelor a fost înregistrată în deplasarea de sâmbătă, contra celor de la Banatul Caransebeș, partida contând pentru etapa a III-a, a seriei vest. Sătmărencele s-au impus cu un sec 3-0 (25-22, 25-19, 25-21) în fața unei echipe care și-a declarat intențiile, la începutul campionatului, de a promova în prima divizie.

Performanța sătmărencelor este cu atât mai însemnată cu cât majoritatea componentelor echipei sunt cadete, ca să nu mai spunem că până acum ele nu au cedat nici un set în cele trei partide jucate în A2. În urma victorie înregistrate la Caransebeș, CSM – CS ADEP Satu Mare este lideră în seria vest.

Succesele înregistrate de echipa de pe Someș l-a făcut pe antrenorul Pricop să viseze frumos, cu gânduri chiar la promovare. “Ne gândim tot mai serios să câștigăm seria și să participăm la barajul de promovare în Liga Națională” a afirmat după meci antrenorul sătmărencelor.

Pentru CSM au jucat: Adriana Matei, Denisa Mocar, Natalia Preda, Alexandra Mișca, Andrea Maxim, Natalia Acs, Daiana Adamcsik, Beata Vajda, Alexandra Molnar și Angelica Podină.

În etapa viitoare CSM-CS Adep joacă pe teren propriu, sâmbătă de la ora 13.00, cu Universitatea Cluj, principala favorită la câștigarea seriei.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu