Victorii pentru echipele României la CE de tenis de masă de la Cluj (Foto)

Foto: Dan Bodea

Echipele de tenis de masă ale României, masculin și feminin, au obținut victorii în meciurile disputate, miercuri, în cadrul Campionatelor Europene găzduite de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Naționala feminină a României a debutat perfect în competiție învingând cu scorul de 3-0 echipa Belgiei. Bernadette Szocs a învins-o pe Nathalie Marchetti cu 3-1, Elizabeta Samara a trecut de Margo Degraef cu același scor 3-1, iar Daniela Dodean Monteiro s-a impus fără emoții cu 3-0 în meciul cu Sara Devos.

La masculin, România a disputat al doilea meci. După 3-1 cu Luxemburg, ”tricolorii” s-au impus și în fața Finlandei cu același scor. Jucătorul clujean Rareş Şipoş a câștigat, nu fără emoții cu Benedek Olah cu 3-2, iacesta fiind de altfel cel mai spectaculos meci al serii.

Ovidiu Ionescu i-a învins pe rând pe Sam Khosravi cu 3-0, respectiv pe Benedek Olah cu 3-2 și a securizat victoria României. Punctul nordicilor a fost obținut în disputa dintre Alex Naumi – Hunor Szocs, 3-1 pentru reprezentantul Finlandei.

Joi sunt programate noi meciuri pentru echipele ”tricolore”. Astfel, la feminin, România va înfrunta echipa Italiei, iar la masculin pe cea a Sloveniei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu