UPDATE / Vestiarul Olimpiei, scindat. Gavrilescu, suspendat înaintea partidei cu ASA Târgu Mureș

Uni jucători ai Olimpiei au cerut excluderea din lot a lui Dan Garilescu (foto:la minge)

Cu două puncte în primele două etape, Olimpia Satu Mare ocupă locul șapte în clasamentul seriei a II-a din Liga a 2-a și cea ce este îmbucurător că băieții lui Tibi Csik chiar încep să arate a echipă. Din păcate, liniștea vestiarului a fost perturbată din cauza unor presupuse intrigi, care au dus la certuri şi la dezbinarea echipei.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al FC Olimpia, Veronica Hodas, conducerea clubului a decis suspendarea din lot a jucătorului Dan Gavrilescu ‘pe motive de indisciplină şi încălcarea regulamentului de regulă interioară’.

_______________________________________________________________

Totul a început după ce banderola de căpitan a fost transferată de la Cosmin Iuhas la portarul Marius Șuta, iar țap ispășitor în toată povestea aceasta a căzut Dan Gavrilescu, cel care a făcut “loby” pentru portarul Olimpiei. Cunoscut ca un jucător talentat și care pune serios osul la fiecare partidă, însă cu o fire capricioasă și un comportament în afara terenului care lasă de dorit, Gavrilescu nu mai este agreat de mulți dintre coechipierii lui, aceștia solicitând chiar excluderea lui din lot.

Președintele clubului sătmărean, Dan Băbuț, ne-a confirmat că jucătorii au depus o plângere împotriva lui Gavrilescu, dar acest caz se va discuta, luni, 23 septembrie,  în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv.

“ Nu putem vorbi de o excludere din moment ce nu s-a întrunit Comitetul Executiv pentru a analiza acest caz. Sunt însă mâhnit că toate au apărut înaintea unei partide atât de importante, cum este cea de sâmbătă, cu ASA Târgu Mureș, și mai ales după două jocuri promițătoare ale Olimpiei, în care băieții au demonstrat că au caracter, reușind să revină după ce au fost conduși pe tabelă. Cred că la momentul actual cel mai mult avem nevoie de liniște iar după partida cu ASA vom analiza ce este de analizat”, ne-a declarat Băbuț.

Gavrilescu este și el de părere că momentan cel mai important lucru este liniștea la echipă, însă este dispus să vorbească mai multe după partida de sâmbătă.

“Momentan nu doresc să fac nici un comentariu care să poată stârni eventuale polemici la echipă. Ce s-a întâmplat a fost total lipsit de fair și de judecată, și cred că totul trebuia să rămână între noi. Acum, cea mai importantă este liniștea la echipă, mai ales că avem un joc atât de greu cu una dintre pretendentele la promovare. Tot ce pot să spun este că nu voi face plăcere unora să ies în presă cu tot felul de declarații, dar o voi face atunci când se va ivi momentul oportun”, a declarat Gavrilescu în exclusivitate pentru Transilvania Reporter.

Distribuie:

Postaţi un comentariu